Intrebari frecvente

Ce fel de garantie oferiti?
Produsele noastre sunt garantate de magazinul nostru printr-o garantie de tip door-to-door (preluam produsul defect si il aducem inapoi reparat sau inlocuit).
 
In ce interval de timp se livreaza coletul? Se poate stabili cu curierul?
Produsul comandat se livreaza intre orele 10:00 si 18:00. Ora exactă a sosirii pachetului se poate stabili prin comunicarea AWB-ului la curier. AWB-ul se poate solicita a doua zi de la data comenzii, prin telefon sau pe email la contact@ieftinel.ro.
 
Produsul s-a defectat. Cum procedez pentru a fi reparat in garantie?
Pentru a valida garantia, te rugam sa ne trimiti un email cu subiectul "Cerere de retur produse", iar in email sa descrii problema sau defectiunea respectivului produs. Curierul va prelua produsul in cauza in termen de 36 de ore si il va aduce in service-ul nostru unde va fi verificat, reparat sau inlocuit, dupa caz.
 
Pot efectua o alta comanda pe suma de bani a unei comenzi anulate?
Da. In cazul in care ai returnat un produs sau ai anulat o comanda in desfasurare, ai optiunea de a folosi bani ce ar urma sa-ti fie returnati pentru a lansa o noua comanda. In astfel de cazuri, comanda noua trebuie efectuata telefonic la 0726.161.101, sau prin email.
 
Nu sunt multumit de produs. Cum procedez pentru a-l returna?
In acest caz, te rugam sa ne trimiti un email cu subiectul "Cerere de retur produse", iar in email sa descrii motivul returnarii – defectiune sau renuntare la cumparare. In cazul in care produsul este defect sau a fost livrat gresit, costul returului va fi suportat de IEFTINEL.ro. In caz ca doresti sa renunti la cumparare, costul transportului va fi suportat de tine. Curierul va prelua produsul in cauza in termen de 36 de ore si il va aduce la sediul nostru unde va fi reparat / inlocuit sau, dupa caz, va fi initiat procesul de restituire a banilor. 
 
Nu am primit factura. Cum intru in posesia ei?
Pentru a intra oricand in posesia facturii aferente unei comezi, te rugam sa intri in contul tau, iar in sectiunea "Istoric comezi" sa dai click pe comanda in cauza. Se va deschide o pagina cu detaliile comenzii care contine si un link "Descarca"; click pe link si factura se va descarca in format PDF ce poate fi printat sau salvat la tine pe calculator.
 
Nu am primit certificatul de garantie. Cum procedez?
Te rugam sa intri in contul tau, iar in sectiunea Istoric comezi sa dai click pe comanda in cauza. Se va deschide o pagina cu detaliile comenzii care contine si un link Descarca; click pe link si documentele aferente comenzii se vor descarca in format PDF. Daca nu scrie nimic de garantie, produsul respectiv e posibil sa nu beneficieze de garantie sau e posibil sa fi aparut o eroare, caz in care te rugam sa ne scrii la contact@ieftinel.ro.
 
In cat timp primesc banii in urma efectuarii unui retur?
Odata ce produsul returnat intra la noi in depozit, acesta este verificat, iar daca starea lui este corespunzatoare in toate privintele, factura se anuleaza si pretul de achizitie iti va fi rambursat. Suma se va restitui prin transfer bancar. Daca produsul a fost platit prin ramburs, atunci vom avea nevoie de un numar de cont in format international (IBAN) si numele titularului de cont.
 
In ce conditii de poate returna un produs (renuntarea la cumparare)?
Daca produsul comandat nu iti satisface dorintele, acesta poate fi returnat fara nicio explicatie in termen de 15 zile de la data primirii lui. Produsul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile cu care a fost livrat, cu etichetele intacte si cu toate documentele eferente). Urmatoarele grupe de produse se pot returna doar daca nu au fost desigilate: produse cosmetice (parfumuri, creme, şervetele, produse de machiaj etc.), produse de ingrijire personala, produse pentru curatenie si intretinerea casei (detergenti, balsamuri, solutii de curatare, produse de hartie etc.), hrana pentru animale si altele. Detalii aici.

 

Simti muzica,
simti diferenta