Acest site web utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe acest site va dati acordul cu privire la utilizarea de catre noi a cookie-urilor. Click aici pentru mai multe detalii.
Pe lângă numeroasele sale minerale și vitamine, migdalele sunt cea mai importantă sursă de vitamina E, un puternic antioxidant liposolubil care menține pereții celulelor și s-a demonstrat că reduce mortalitatea cardiovasculară la persoanele care mănâncă regulat migdale și alte semințe oleaginoase. Pe lângă beneficiile sale interne, migdalele sunt, de asemenea, un emolient excelent, lăsând pielea catifelată. Potrivit medicinii populare, migdalele sunt un antispastic eficient, având, de asemenea, un efect pozitiv asupra simptomelor de tensiune atunci când sunt consumate în mod regulat.
Fructul copacului este cel mai vechi fruct cu sâmburi cunoscut dintre semințele oleaginoase. Este folosit mai ales ca ingredient de cofetărie, de exemplu în marțipan, dar poate fi, de asemenea, gustat ca atare sau folosit ca umplutură pentru carne. Trebuie să aveți grijă la depozitare, deoarece se pot acidifica ușor datorită conținutului ridicat de ulei.
Cod Produs | IEF-025353 |
---|