Despre noi

Filosofia noastra

Fiecare participant la viata economica are o misiune, si are obligatia sa-si exercite sarcinile cat mai bine. Un agent economic poate spune ca si-a indeplinit misiunea cu succes doar atunci cand ofera o valoare pe piata prin preturi corecte. Aceasta idee reprezinta tinta noastra, pe care incercam sa o atingem zi de zi prin daruire si multa munca. Conceptul principal este acela de a putea oferi produse de calitate la preturi accesibile, contribuind astfel la imbunatatirea calitatii vietii clientilor nostri.

Analizand produsele de consum curent de pe piata din Romania am observat mai multe lucruri. Unul dintre ele e că oferta pe piata este dominata de branduri recunoscute international. In aceste conditii, produsele de o calitate adecvata sunt scumpe, si din cand in cand apar produsele de slaba calitate, care nu indeplinesc asteptarile consumatorilor si dispar repede de pe piata. Astfel, ne-a fost data oportunitatea de a introduce pe piata produse care sa raspunda cerintelor referitoare la calitate ale clientilor si care sa coste o fractiune din pretul produselor de marca.

Comert cu ridicata

In 2007 ne-am lansat propria societate comerciala – EN GROSS PRODUSE CHIMICE „IEFTINEL” SRL – care s-a ocupat de comertul cu ridicata a produselor chimice, a produselor din hartie si a cosmeticelor. La sfarsitul lui 2008, numele companiei a fost scurtat, devenind IEFTINEL, si in acelasi an, ca o reactie la cererea de pe piata locala, am inceput sa distribuim si produse alimentare. Gama de produse in continua crestere a condus la dezvoltarea unei afaceri en-gros in toata regula. Ca urmare, in 2009 am deschis un magazin cash & carry intr-un depozit de 1400 mp, si in acelasi timp ne-am dezvoltat propria logistica pentru manipularea produselor.

Comert cu amanuntul

De la lansare, gama de produse comercializate si de servicii conexe a crescut an de an. Cu toate astea, pentru a ne putea mentine pozitia pe piata si de a merge mai departe, am simtit nevoia de a fi in contact direct si permanent cu utilizatorii finali. Astfel, in 2013 am deschis primul nostru punct de vanzare cu amanuntul intr-un loc cu un vad comercial excelent – zona pietei Rogerius – fiind in acest fel accesibili unui public larg.

Feedback-ul pozitiv care vine din partea clientilor nostri ne sprijina moral si ne ajuta sa identificam repede noile cerinte de pe piata. Faptul ca intelegem atat de bine problemele clientilor nostri ne permite sa ne adaptam in continuu si sa imbunatatim in mod substantial calitatea produselor noastre.

Parteneriate

Succesul si dezvoltarea firmei noastre este determinat nu doar prin faptul ca ne concentram pe produse cu un raport calitate-pret excelent, ci si prin faptul ca socotim ca o colaborare de tip win-win intre cele doua parti este cea mai potrivita. Pentru a realiza acest lucru, ne luptam in fiecare zi pentru a fi partenerul tau flexibil si de incredere. In plus, incercam sa te ajutam cu sfaturi si propuneri personalizate, care sa se muleze perfect pe procesele de achizitie si vanzare care se desfasoara in firma ta zi de zi.

Stim ca in ziua de azi, ritmul alert al lucrurilor a facut ca timpul sa devina cea mai importanta resursa. Antreprenorii sunt apreciati tocmai pentru ca activitatile organizatorice, operationale si de management de care sunt responsabili intr-o companie consuma extrem de mult timp. Din acest motiv, iti oferim posibilitatea de a-ti optimiza activitatea de aprovizionare, iar in timpul astfel economisit te poti concentra pe lucrurile care conteaza cel mai mult. Oferta noastra este adaptata cerintelor tale, iar comenzile se pot efectua nu doar prin telefon si email, ci si online, oferind astfel o oportunitate in plus partenerilor nostri. Colegii nostri va stau cu bucurie la dispozitie pentru orice intrebari sau informatii suplimentare.

 

Daca si tu ai nevoie de produse alimentare delicioase, de produse de curatenie de calitate, si de produse de ingrijire personala la preturi avantajoase, te rugam sa ne vizitezi magazinele – brick & mortar sau online – mai ales ca noi oferim, pe langa produsele unor marci bine cunoscute pe piata, si solutii care iti usureaza si iti imbogatesc viata de zi cu zi.