Modalitati de plata

Plata in numerar/ramburs

Plata se face in (RON) Lei, integral, in momentul livrarii comenzii. Plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.

Plata prin ordin de plata

Plata prin ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de IEFTINEL.ro, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise in contul de mai jos: Nume firma: SC IEFTINEL SRL Cont lei: IBAN: RO03RZBR0000060019771849 deschis la Banca Raiffeisen Bank S.A. Cod Unic inregistrare: RO 22850940

Plata integrala cu cardul

Plata online se poate face cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate sunt VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Nu percepem niciun comision suplimentar pentru plata cu cardul. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizezi numarul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si, in unele cazuri, ultimele trei cifre de pe spatele cardului. Indiferent de valuta pe care o ai in cont, tranzactia se va efectua in lei, la cursul de schimb al bancii emitente. Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, IEFTINEL.ro foloseste platforma MobilPay; procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin aceasta platforma. Astfel, IEFTINEL.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.