Acest site web utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe acest site va dati acordul cu privire la utilizarea de catre noi a cookie-urilor. Click aici pentru mai multe detalii.
Politica privind Cookie-urile
Acest site web utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe acest site va dati acordul cu privire la utilizarea de catre noi a cookie-urilor. Click aici pentru mai multe detalii.
Pentru coacere: pentru a îmbunătăți calitatea prăjiturilor, omletelor, tăițeilor, ștrudelurilor, brioșelor și a produselor de patiserie făcute cu praf de copt, 1/4 până la 1/2 din cantitatea de făină specificată în rețetă poate fi înlocuită cu amidonul Haas Natural. Amidonul trebuie întotdeauna amestecat bine cu făina și cernut printr-o sită.
Pentru gătit: amestecați amidonul Haas cu puțin lichid rece (apă, supă) până obțineți o consistență omogenă și adăugați-l în mâncarea care fierbe, amestecând constant până ce fierbe.
Important: Supele și sosurile cu amidon nu trebuie să fierbem un timp îndelungat pentru că efectul amidonului va fi redus.
Cod Produs | IEF-024948 |
---|