Acest site web utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe acest site va dati acordul cu privire la utilizarea de catre noi a cookie-urilor. Click aici pentru mai multe detalii.
Politica privind Cookie-urile
Acest site web utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe acest site va dati acordul cu privire la utilizarea de catre noi a cookie-urilor. Click aici pentru mai multe detalii.
Fasole uscată Pinto Tündérkert. Acestea sunt bogate în antioxidanți și în multe alte substanțe nutritive. Denumită după spaniolul frijol pinto, care înseamnă fasole pictată. Are o aromă ușor pământie, aproape de nucă și poate fi un ingredient de bază în mâncăruri sărate și deserturi. Se separă și se clătește cu apă. Se lasă la înmuiat timp de 4 ore (raportul 1 parte de fasole la 6 părți de apă). După ce s-a înmuiat, se scurge apa din fasole, se toarnă apă curată peste ea și se fierbe până se înmoaie, 45-75 de minute. Se asezonează cu sare înainte de finalul fierberii.
Cod Produs | IEF-023252 |
---|